Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record pe șoselele din Arad

Mai mulți bărbați au fost prinși conducând în stare avansată de ebrietate. 

Alcoolemii record pe șoselele din Arad
Comentează 0

În dimineața zilei de 12 februarie 2022, polițiștii comunei Vladimirescu au depistat un bărbat de 35 de ani, din satul Iermata, care conducea un autoturism pe D.J.709, în localitatea Horia. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat în noaptea de 11/12 februarie 2022, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.N.79A.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o valoare de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat de polițiștii Biroului Rutier un arădean  de 27 de ani, care conducea un autoturism pe strada Voinicilor, în seara zilei de 12 februarie 2022.

În noaptea de 12/13 februarie 2022 a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Felnac având o îmbibație alcoolică de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Orașului Ineu au depistat în dimineața zilei de 13 februarie 2022, un tânăr de 22 de ani, din satul Satu Mic, care conducea un autoturism pe Strada Lacului din orașul Ineu.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.    

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite