Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record, la sfârșit de săptămână

Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat în trafic, în seara zilei de duminică, 29 mai 2022, un bărbat de 47 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un microbuz pe strada Renașterii, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Alcoolemii record, la sfârșit de săptămână
Comentează 0

Pe D.J. 709/J, în Peregu Mare, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au depistat un bărbat de 45 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai condus sub influența alcoolului: pe D.J. 682, între Săvârșin și Birchiș, un bărbat de 39 de ani, din Birchiș, fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și cu o alcoolemie de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și în municipiu, pe strada Eugen Popa, un bărbat de 45 de ani, din Arad, cu 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform proceurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele conducătorilor auto fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite