Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accidente produse pe fondul consumului de alcool

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, iar doi dintre aceștia au provocat și evenimente rutiere. 

Accidente produse pe fondul consumului de alcool
Comentează 0

În weekend, în municipiu, un arădean de 48 de ani, din Zădăreni, a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale, pe Calea Aurel Vlaicu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se în patrulare cu polițiști locali din orașul Chișineu-Criș, au observat un autoturism derapat în șanțul din fața unui imobil din localitate. În urma evenimentului, niciun ocupant nu a fost rănit.

La volan a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Chișineu-Criș, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe raza localității Iratoșu, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au oprit un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din localitate, Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, șoferii fiind cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.


Scrie un comentariu

trimite