Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav în apropiere de Vama Borş, între un microbuz şi un TIR: Trei români au murit

Accident rutier grav cu un microbuz în apropiere de Vama Borş. Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite.

Accident grav în apropiere de Vama Borş, între un microbuz şi un TIR: Trei români au murit
Comentează 0

Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs marți dimineața pe drumul care leagă Oradea de Debrețin, scrie bihon.ro.

Potrivit primelor informații, un TIR și un microbuz, în care se aflau 9 persoane, au intrat în coliziune în apropiere de Biharkeresztes. Trei persoane din microbuz și-au pierdut viața pe loc, 2 sunt în stare critică, 1 persoană în stare gravă, în timp ce alte 3 au scăpat cu răni ușoare.

Se pare că microbuzul cu numere de Bulgaria venea din Anglia și a intrat în TIR-ul, înmatriculat în România, care se afla în zona de odihnă de lângă șoseaua 42, din zona Biharkeresztes.

Reacţia MAE

Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie a.c. și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare. Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetățeni români, precum și cu rănirea altor 6 cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite