Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu motocicletă contra microbuz și doi răniți grav lângă Milova

În dimineasța zilei de duminică 8 iulie, în jurul orei 10,00, un tânăr care se deplasa cu o motocicletă Honda pe Drumul Național 7 în direcția Lipova, într-o curbă semnalizată drept deosebit de periculoasă a derapat și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un microbuz ce venea din sens opus.

Accident cu motocicletă contra microbuz și doi răniți grav lângă Milova
Comentează 1

În urma impactului tânărul și însoțitoarea lui au fost proiectați pe asfalt și au suferit multiple fracturi, fiind transportatți de către un echipaj SMURD și o Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Circulația pe DN 7 a fost oprită aproximativ o oră și jumătate, pentru ca Poliția Rutieră Lipova să poată executa măsurătorile necesare.

Evident, pe DN 7 s-au format ”cozi” de mașini lungi mai mulți km, însă este deplorabilă atitudinea celor nevoiți să aștepte în coloană căci, s-au își pierd răbdarea și se întorc înapoi, riscând în orice moment să se ciocnească cu mașinile poliției, pompierilor sau ale presei, sau se apropie prea mult de locul accidentului și încep să-i jignească pe polițiști cum că se mișcă prea încet cu măsurătorile.

Vasile de Zărand

Galerie foto (35)


Scrie un comentariu

trimite