Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu două victime la intrarea în Bocsig

Accident cu două victime la intrarea în Bocsig
Comentează 0

În această dimineață un accident rutier între două autoturisme, cu două victime incarcerate și scurgeri lichide combustibile a avut loc la intrare in localitatea  Bocsig dinspre orasul Ineu (DN79A). DN79A este blocat. Forte participante: o autospeciala de stingere și modul descarcerare, cinci subofiteri - GI Ineu, un echipaj medical SMURD Ineu, un echipaj medical SAJ Ineu, respectiv o autospeciala de prima intervenție și comanda un ofiter si un subofiter. A fost anuntat si dispeceratul Drumuri Naționale.

Cele 2 victime incarcerate sunt constiente, una din acestea a fost extrasa din autoturism, a fost predata echipajului medical SAJ Ineu prezent la fata locului. La locul evenimentului s-a mai mai deplat si echipajul medical SMURD cu elicopter.

 Toate victimele implicate in accident au fost transportate la spital in functie de gravitatea fiecaruia, una din acestea a fost transportata de echipajul medical SMURD-elicopter prezent la locul evenimentului, după cum ne-a transmis maior George Pleșca.

”Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe DN79/A, la intrare în loc. Bocsig dinspre Ineu, jud. Arad, la km 64+392,7m., un tânăr de 22 de ani, din județul Bihor, a intrat într-o depășire, și datorită aprecierii incorecte a distanței față de autovehiculul care circula din sens opus, nu a reușit să se încadreze pe banda sa de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din Fântânele. Conducătorul autoturismului responsabil de eveniment a fost rănit grav. Ceilalți 2 ocupanți ai aceluiasi autoturism (un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 51 de ani), precum și conducătorul auto al celuilalt autoturism au fost răniți ușor. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, după cum ne-a transmis agent șef Claudia |Iuga, din partea IPJ Arad.

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite