Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A fost prins arădeanul suspectat că şi-a ucis iubita, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe câmp

Bărbatul de 43 de ani, Bone Ferenc, este suspectat că şi-a ucis iubita, o femeie de 30 de ani, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp  din localitatea bihoreană Cornițel. Poliţiştii l-au dat în urmărire şi au transmis în întreaga ţară şi fotografia maşinii cu care victima şi presupusul agresor au circulat.

A fost prins arădeanul suspectat că şi-a ucis iubita, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe câmp
Comentează 0

Au apărut informații tulburătoare în cazul femeii de 30 de ani, cadru univeritar în Cluj-Napoca, găsită ucisă în zona unei stații de carburant abandonată din Bihor.

Victima ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată, iar iubitul ei, suspect în acest caz, ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în mașină până l-a abandonat, acoperit cu saci menajeri.

”În urma activităţilor investigativ-operative, dar şi a mediatizării situaţiei în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

 El a fost găsit în Oradea, în cartierul Velența, acolo unde ar fi închiriat un apartament în regim hotelier. Tot acolo a fost găsit și autoturismul Dacia Logan cu care acesta s-a deplasat.


Scrie un comentariu

trimite