Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci dramatic sâmbătă dimineața, pe CPL

Academia ”Ladislau Brosovszky” -  UTA 1 2008  5-4

Meci dramatic sâmbătă dimineața, pe CPL
Comentează 0

Părinții și ceilalți spectatori, aflați sâmbătă dimineața pe vechiul stadion CPL, astăzi aflat în custodia Academiei ” Ladislau Brosovszky”, au trăit , indiferent cu cine au ținut, clipe de extaz , dar și de agonie, pe durata celor 60 de minute de joc între echipele Academia ”L. Brosovszky” și UTA 1 2008.

Cele două echipe au terminat pe primele două locuri în clasamentul final al competiției ” juniori E ” din campionatul județean, iar sîmbătă s-au întâlnit în cadrul primei etape a sezonului play-off.

Deci, se anunța un derby din toate punctele de vedere. Iar copiii nu au dezamăgit.
UTA ( antrenori Ioan Herman și Diarra Abdoulaye) a început în forță și a deschis scorul în minutul 9 printr-un șut frumos al lui Darius Burcă. UTA va înscrie din nou prin Tudor Dronca în min. 22.  UTA nu se oprește, Daniel Dolga făcând 3-0 în minutul 26.
Se părea că meciul este jucat deoarece, cu un minut înainte de a se încheia prima repriza,Dolga înscrie  ultimul gol pentru oaspeți, aceștia intrând la vestiare cu un avantaj considerabil.

Nu știm cum le-a vorbit cei trei antrenori ai Academiei  Adrian Sas,  Marius Ciubăncan și Teodor  Mihut,  elevilor săi, dar după pauză  și mai ales în ultimile 15 minute , verzii de la Academie parc-au mâncat jar ca armăsarul din povești, revenind și înscriind 5 goluri fără să mai primească vreunul, prin Raul Ioniac (2), Rafael Crișan (2) și Florentin Ungur.

Fluierul final al celor doi arbitri, Flavius Neagu și Denis Calnacov au stârnit sentimentele tinerilor fotbaliști, lacrimile ne mai putând fi stăpânite în ochii lor. Unora de bucurie , altora, de tristețe. Oricum , felicitări ambelor echipe!
Iată actorii de pe teren: 

Academia ” Ladislau Brosovszki” : Nyari, Szabo, Farago, Berindeie, Ene, Asofronei, Ghergar, Jurcă, Halic, Csibi, Mercea, Ardelean,Ungur, Ioniac, Crișan și Sala
UTA 1 2008: Pop, Berar, Buza, Burcă, Popa Leca, Leș, Baiaș, Faur, Corchiș, Dolga, Dronca, Glevan, Ronai, Sușcă, Moisa

După două meciuri disputate, pe primul loc în clasament se află Academia ”Ladisalu Brosovszky” cu 3 puncte, urmată de UTA 2 2008 , tot cu 3 puncte, UTA 2009 și UTA 1 2008 cu niciun punct.

În următoarea etapă se vor întâlni pe data de 16 martie , ACS Viitorul Arad - UTA 1 2008 și UTA 2 2008 - Avademia ” L. Brosovszky”

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite