Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

” Joacă fotbal în familie” , de Ziua Internațională a Familiei

” Joacă fotbal în familie” , de Ziua Internațională a Familiei
Comentează 0

Un nou proiect  propus de AJF Arad a fost pus în aplicație de către prof. Flavius Stoica astăzi ,după - amiază, la Școala Gimnazială ” Aurel Vlaicu ” Arad.El a fost ajutat de conducrea școlii precum și de președintele și vicepreședintele Comisiei de părinți: Mircea Petran respectiv Laurențiu Puf . 

”Joacă fotbal  în familie ” este la prima ediție, evenimentul adunând pentru început la start , 8 echipe alcătuite fiecare din trei persoane ( tată , mamă și copil) , copilul trebuind să aibă obligatoriu cel mult vârsta unui elev de clasa a V-a.

În lipsa unui copil din familie, putea  fi folosit  un nepot sau o nepoată. De asemenea, copilul putea  fi ori băiat ori fată.

Având ca partener Consiliul Județean Arad și Universitatea Aurel Vlaicu Arad, AJF-ul arădean a oferit participanților, diplome, medalii și cupe, iar școala gazdă, dulciuri , apă minerală, sucuri și fructe.

Cele 8 echipe au fost împărțite în două grupe de cîte patru , fiecare purtând numele familiei, astfel , în Grupa A , au fost repartizate echipele familiilor: Țica, Burcă, Dragoș și Neacșu, iar în Grupa B: Tăutan, Bonț, Furdea și Ceciu.

S-au jucat meciuri de câte 10 minute , la porți mici , în grupe, fiecare cu fiecare, realizîndu-se următoarele rezultate: 

Grupa A
 

Țica - Neacșu 0-0
Burcă - Dragoș 2-4
Neacșu - Dragoș 1-2
Țica - Burcă 0-2
Burcă - Neacșu 1-0
Dragoș - Țica 2-3

Grupa B: 

Tăutan - Ceciu 4-0
Furdea - Bonț 0-2
Furdea - Ceciu 0-0
Tăutan - Bonț 4-0
Bonț - Ceciu 1-3
 Furdea - Tăutan 1-2

În semifinale s-au jucat următoarele meciuri:

Dragoș - Ceciu  2-1
Tăutan - Burcă 1-1 ( 0-1 , după executarea loviturilor de pedeapsă)

Finala mică:

Ceciu - Tăutan 1-1 ( 2-1, după penalty)
Finala mare: Burcă - Dragoș 1-0

Echipa câștigătoare a primei ediții a evenimentului ” Joacă fotbal în familie” a avut următoarea componență: Burcă Petru, Burcă Darius, Burcă Luca și Grecu Roxana

Meciurile au fost oficiate de arbitri arădeni: Paul Iovescu și Denis Calnacov

În timpul desfășurării competiției , în sala de sport  și-a făcut apariția pentru mai multe minute și Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.
De asemenea au luat cuvântul  la deschiderea seriei de meciuri, directoarea școlii, prof. Flavia Frățilă  și Flavius Stoica, iar  prof.  Barbocz Isabella, director adjunct a oficiat premierea de la finalul evenimentului. 

Galerie foto (75)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite