Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți la Arad

Marian și Gheorghe Tăbuși au ieșit de la liceu și nu s-au mai întors. Gemenii dați dispăruți au fost găsiți în viață, la Arad, de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. Alături de polițiști, în locația unde au fost identificați cei doi minori au fost și părinții copiilor. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul D.O.S – S.O.S. Gorj și B.O.S. Dolj.

Gemenii dispăruți din Târgu Jiu au fost găsiți la Arad
Comentează 0

„Cei doi minori de 15 ani, daţi dispăruţi, au fost identificaţi pe raza municipiului Arad de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad. Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul DOS – SOS Gorj şi BOS Dolj”, menţionează reprezentanţii IPJ Gorj.

Cei doi adolescenți au fost găsiți în județul Arad. Aceștia își închiriaseră o garsonieră în regim hotelier, unde urmăreau știrile despre dispariția lor.

Proprietarul garsonierei a aflat că ei sunt copiii, căutați de polițiști, astfel bărbatul a anunțat autoritățile.

Sursa: Gândul.ro 

 


Scrie un comentariu

trimite