Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Valentina Haida , antrenoare la două echipe

Valentina Haida , antrenoare la două echipe
Comentează 0


Fosta jucătoare la echipa feminină UTA Tânăra Doamnă, venită din Deva, actualmente profesoară de sport,stabilită în Arad, Valetina Haida antrenează momentan echipele feminine de senioare și junioare de la Viitorul Arad.

” Am fost contactată de domnul Catanzaritti, patronul clubului Vitorul si mi-a propus să mă ocup de cele două echipe de fete.
Avem o echipă de senioare , care este înscrisă în liga a 3-a și una de junioare care evoluează în campionatul U15 - liga națională ”

Antrenamente celor dpuă echipe se desfășoară la Sînleani  odată pe săptămână sau de două ori, în funcție de posibilitățile președintelui clubului de a le aduna din localitățile învecinate.
Din loturile antrenate de Valentina Haida fac parte și câteva jucătoare de la echipa CS Ineu, recent desfințată , precum șl Ana Mihăilescu de la Liones Piroș Security

În meciurile senioarele , lotul este completat și cu câteva junioare mai talentate, abia aștept să evoluez și eu, dar operația suferită la nașterea fiului meu , mă împiedică deocamdată să intru în teren”, ne-a mai spus Vali .

Echipa de senioare , cea care joacă în liga a 3-a , participă la competiție alături de alte trei echipe: Juventus Timișoara, ASU Poli Timișoara și Filiași.  Acest campionat este alcătuit din 5 zone, fiecare cu câte patru echipe înscrise.

” Până acum am disputat un meci la junioare, în care am învins-o pe ASU Poli Timișoara cu 9-1, iar senioarele au meci sâmbătă de la ora 13 , la Sînleani cu Alba Iulia în Cupa României”, a încheiat Valentina Haida.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite