Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi internaţional, depistaţi la PTF Nădlac II şi PTF Turnu

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota şi Turnu au depistat şi predat autorităţilor competente, un bărbat şi o femeie, care erau urmăriţi internaţional.

Urmăriţi internaţional, depistaţi la PTF Nădlac II şi PTF Turnu
Comentează 0

* În data de 20.09.2018,  la ora 21.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, o persoană de sex feminin, P.A., în vârstă de 26 de ani, cetăţean român, cu domiciliul în judeţul Ialomiţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare.

* Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul polonez M.M., în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Polonia.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile poloneze, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni contra persoanei.

   Persoanele în cauză a fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 


Scrie un comentariu

trimite