Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un „leac” folosit în Iran împotriva coronavirusului face, în anumite provincii, mai multe victime ca boala în sine

Sute de iranieni au murit, iar peste 1000 s-au îmbolnăvit grav după ce au consumat alcool metilic, o substanță extrem de toxică, în urma răspândirii unei știri false conform căreia aceasta ar fi un remediu pentru coronavirus, relatează The Independent, scrie digi24.ro. Potrivit unor informații, în anumite provincii, alcoolul merilic a făcut mai multe victime decât COVID-19.

Un „leac” folosit în Iran împotriva coronavirusului face, în anumite provincii, mai multe victime ca boala în sine
Comentează 0

Iranul încă se străduiește să țină sub control epidemia de coronavirus care a ucis peste 2400 de oameni și a infectat peste 32.000 de persoane. Într-o căutare disperată pentru un remediu, iranienii au început să ia în serios știrile false și zvonurile lansate pe rețelele sociale.

Conform mediei iraniene, aproximativ 300 de persoane au murit după ce au consumat metanol. „Alte țări au doar o problemă – lupta împotriva pandemiei. În Iran, ne luptăm pe două fronturi. Trebuie să vindecăm și coronavirusul, dar să îi vindecăm și pe oameni după ce se otrăvesc cu substanțe toxice“, spune Dr. Hossein Hassanian, consilier al ministerului Sănătății iranian.

Intrați aici pentru detalii: https://www.digi24.ro/stiri/externe/sute-de-iranieni-au-murit-dupa-ce-au-incercat-sa-se-trateze-de-coronavirus-cu-alcool-metilic-1282506

Foto: https://www.24heures.ch

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite