Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ținute pentru activitățile din toamna aceasta

Ținute pentru activitățile din toamna aceasta
Comentează 0

Profită de zilele frumoase de toamnă și umple-ți calendarul cu activități distractive și relaxante. Bucură-te de fiecare zi liberă și petrece cât mai mult timp în natură, cu familia și prietenii.

Dacă nu mai ai idei de ținute pentru activitățile din toamna aceasta, am pregătit mai jos câteva care sperăm să te inspire.

Ținute pentru activități sportive

Fie că ieși în parc pentru o activitate sportivă sau mergi la meciul de fotbal sau de tenis al copilului tău, îmbracă-te cu ținute sport.

Dacă nu ești tu cea care vei face mișcare, o pereche de jeanși și o pereche de teniși sau cizme scurte sunt ținuta perfectă. O jachetă ușoară, o bluză sport cu mânecă lungă și o vestă îți vor ține de cald. Șapca va completa perfect această ținută și te va proteja de razele soarelui.

Ești pregătită să joci badminton? Sau baschet? O pereche de pantaloni de trening, un tricou lejer și un hanorac sunt alegerea perfectă pentru o zi de toamnă târzie. Nu greșești nici dacă alegi o pereche de colanți și o bluză supradimensionată. Pantofii sport sunt singura opțiune pentru acest tip de activitate. Din piele sau din material textil, alege un model care să îți ofere confortul necesar.

Petrecere în grădină

Prietenii organizează o petrecere pentru a marca începutul toamnei? Este ocazia perfectă să porți rochia lungă, în culorile toamnei, o geacă de blugi și o pereche de botine din piele întoarsă. Preferi rochiile scurte? Alege modele lejere și poartă-le cu cizme sau cu pantofi sport.

Blugii sunt perfecți pentru orice ocazie. Poartă-i cu o cămașă supradimensionată sau cu un pulover lejer. Alege materiale simple, fără model, desene sau înscrisuri. Dacă ai nevoie de inspirație, aici https://www.fashiondays.ro/g/femei-/imbracaminte-pulovere_si_cardigane  poți găsi foarte multe modele de pulovere.

Adaugă bijuterii dacă îți dorești o ținută mai sofisticată. O pereche de mocasini se vor asorta perfect cu această ținută și îți vor oferi confortul necesar.

City Break

Este pe lista ta un oraș pe care nu l-ai mai vizitat? Toamna este momentul ideal pentru un city break. Dacă alegi o perioadă în care vremea este frumoasă și nu plouă, temperaturile sunt perfecte pentru a hoinări prin oraș toată ziua.

Îmbracă-te șic și confortabil. Pe Fashion Days vei găsi foarte multe modele de rochii potrivite pentru astfel de ocazii. Poartă-le cu cizme scurte, botine sau pantofi sport. Evită tocurile, le poți purta seara, la cina sau la evenimentele speciale.

Preferi fustele? Alege modele midi și poartă-le cu pulovere asortate, balerini sau teniși.

Pantalonii în culori deschise sau jeanșii se asortează perfect cu un pulover lejer, cu guler înalt. O geantă de dimensiuni medii și o pereche de mocasini îți vor oferi confortul necesar pentru o zi cu plimbări lungi.

Bucură-te de fiecare zi însorită și combină hainele de vară cu cele de toamnă pentru a obține ținute inedite.


Scrie un comentariu

trimite