Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăr înjunghiat în abdomen de prietenul de pahar

Un conflict spontan a izbucnit între doi bărbați, la Șiria, unul dintre ei devenind foarte agresiv și până la urmă, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe colegul de pahar, pe fondul unor neînțelegeri. Victima, un tânăr de 20 de ani, a fost operată de urgență, iar în aceste momente starea sa este stabilă. Cu toate acestea, procurorul de caz a considerat că viața i-a fost pusă în primejdie, astfel că dosarul penal a fost întocmit pentru tentativă de omor. 

Tânăr înjunghiat în abdomen de prietenul de pahar
Comentează 1

Potrivit IPJ Arad, în noaptea de 22/23 Iulie a.c., polițiștii din Șiria au fost sesizați, prin 112, despre faptul că, în seara aceleiași zile, un bărbat de 28 de ani, din localitate, ar fi înjunghiat un tânăr de 20 de ani, în fața unui magazin din localitate.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști, precum și concluziilor medico-legale, a reieșit că viața victimei a fost pusă în primejdie, fiind dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbatul de 28 de ani, pentru tentativă de omor.

Urmare a propunerii procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pentru 30 de zile.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în dosarul nr. 412/P/2023 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului M.G.I , pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor prev. şi ped. de art. 32 C.pen. rap. la art. 188 al.1 şi 2 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 23.07.2023 şi până la data 21.08.2023 inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător din oficiu, de luare a unei măsuri preventive mai uşoare, ca nefondate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea sumei de 680 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

După cum era de așteptat, bărbatul a contestat arestul preventiv la o instanță superioară. 


Scrie un comentariu

trimite