Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sunteți pasionați de trenulețe? O expoziție inedită va avea loc la Arad

Salonul Național de Diorame și Modele H0CFR va avea loc, la Arad, în perioada 1-3 decembrie, la Galeria de Artă „Delta“.

Sunteți pasionați de trenulețe? O expoziție inedită va avea loc la Arad
Comentează 0

La Arad vor fi expuse module și diorame, dar și modele H0 CFR, care vor fi aduse la Arad de pasionați de modelism feroviar din Iași, Brașov și București. De asemenea, printre expozanți se află și doi arădeni, Codrin Vranău și Mircea Moisescu.

Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 1, 2 și 3 decembrie, între orele 12.00 – 20.00. Intrarea este liberă.

„Modelismul feroviar este, în opinia noastră, o formă de expimare artistică, așa cum sunt muzica și poezia. Este o pasiune creatoare pentru oameni atenți la detalii. Expoziția de la Arad va cuprinde în special lucrări feroviare, trenulețe, machete, și diorame complexe din care nu vor lipsi poduri, capete de pod, capete de tunel, peisaje, pasarele pietonale, semnale luminoase CFR“, a spus Mircea Moisescu, unul dintre organizatori.

Salonul Național de Diorame și Modele H0CFR a fost organizat în cadrul proiectului „Aventura trenulețelor la Arad“, derulat de Asociația „Carpe Diem“ Arad cu finanțare de la Centrul Municipal de Cultură Arad, prin programul Proiecte de tineret, învățământ și recreative 2016.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite