Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şofer RĂNIT GRAV lângă Chişineu Criş. Un copac rupt de vijelie a căzut pe maşina sa

Un bărbat a fost rănit grav, duminică, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 79 Arad – Oradea, pe vehiculul aflat în mişcare căzând un copac rupt de vijelie. Victima a fost descarcerată de către pompieri şi transportată la spital în stare gravă.

Şofer RĂNIT GRAV lângă Chişineu Criş. Un copac rupt de vijelie a căzut pe maşina sa
Comentează 0

Incidentul a avut loc la trei kilometri de Chişineu Criş spre Oradea, pe DN79. Conform unor martori aflaţi în trafic, o vijelie a rupt un copac de pe marginea drumului, care a căzut peste un autoturism aflat în mişcare. Şferii au sunat la 112, iar între timp au încercat să-l ajute pe cel aflat la volan, însă acesta era încarcerat în  maşina contorsionată sub greutatea arborelului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că victima a fost scoasă cu ajutorul unei echipe de pompieri din Chişineu Criş, care a tăiat copacul şi a forţat deschiderea portierei avariate.

„Victima este un bărbat de 40 de ani, care a suferit răni grave şi a fost preluată iniţial de o ambulanţă locală, însă echipajul acesteia a solicitat ulterior o unitate SMURD echipată cu modul de terapie intensivă”, a declarat Pleşca.

Şoferul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii spun că a suferit răni la cap, fiind în stare gravă, dar stabilă.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, cu privire la faptă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite