Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SINUCIDERE în Penitenciarul Arad. Un tânăr de 24 de ani s-a spânzurat în baia celulei

O anchetă a fost începută, vineri, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, după ce un deținut de 24 de ani condamnat pentru furt s-a spânzurat în baia celulei.

SINUCIDERE în Penitenciarul Arad. Un tânăr de 24 de ani s-a spânzurat în baia celulei
Comentează 3

În celula în care stătea bărbatul  de 24 de ani mai erau trei deținuți, însă victima a fost găsită în baie de către gardieni, în timpul unei proceduri de mutare a deținuților în alte celule.

Personalul medical de serviciu a intervenit imediat și a reușit să-l resusciteze pe bărbat, care a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Județean. Aici, tânărul a murit la scurt timp de la sosire, în urma unui stop cardio respirator.

Tânărul era din județul Timiș, dar ispășea la Arad o condamnare de șase ani și trei luni pentru furt. Peste mai puțin de un an, el putea solicita eliberarea condiționată.

Conducere peitenciarului a început o anchetă în acest caz, fiind informați și polițiștii și prcurorii, care fac cercetări la fața locului.

În 20 septembrie, un alt deținut din Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit spânzurat în baia celulei, de către colegii de cameră. Victima, care era din Brașov, era condamnată tot pentru furturi și mai avea de executat un an și patru luni de închisoare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite