Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost prima întâlnire a Cenaclului ”Mărțișor”

Și a fost prima întâlnire a Cenaclului ”Mărțișor”
Comentează 0

Miercuri, 1 Martie 2017, la Școala Gimnazială ”Iosif Moldovan” Arad a fost ziua în care a luat ființă cenaclul ”Mărțișor”, coordonat de profesor dr. Andreia Koller.

A fost așa, ca un fir de iarbă, ca o adiere de primăvară, o seară în care copii, părinți și profesori au trăit momente emoționante. Invitata serii a fost scriitoarea Lia Faur care a adus cu sine căldura, sensibilitatea și meșteșugul cuvintelor, dublate toate de șarmul care o caracterizează, în dialoguri interesante, câștigând rapid și definitiv auditoriul.

Elevii școlii au citit  din creațiile lor, primind feedback atât din partea scriitoarei Lia Faur, cât și din partea d-nei Andreia Koller. Și, parcă pentru a sublinia magia serii, cerul  a prins să joace în nunațe de roșu, reamintindu-ne  că frumusețea naturii nu poate fi întrecută decât, poate de minunatele culori ale ființei noastre creatoare.

Seara s-a încheiat lângă o ceașcă de ceai, cu promisiunea directoarei școlii, profesor Mihaela Ciorba, că membrii cenaclului vor fi susținuți în demersurile lor și că cele mai bune creații vor fi publicate.

A fost așa, ca un fir de iarbă, ca o adiere de primăvară, o seară de neuitat, alături de oameni minunați, pentru că la urma urmei este adevărat că suntem și ”suma întâlnirilor noastre”.


Scrie un comentariu

trimite