Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ședință extraordinară a CLM cu două puncte pe ordinea de zi

Consilierii municipali au fost convocați în şedinţă publică extraordinară astăzi, 5 noiembrie 2021, ora 11.00, - care a avut loc în sala Regele Ferdinand din Palatul Administrativ. Ședința a vizat alocarea unor fonduri din bugetul local pentru acoperirea costurilor înregistrate de CET Hidrocarburi, mai exact 4 milioane de lei, care au fost „rupte” de la două proiecte care nu vor fi finanțate în decursul acestui an și anume construirea unui nou pod peste Mureș - 2 milioane și achiziția de tramvaie - 2 milioane. 

Ședință extraordinară a CLM cu două puncte pe ordinea de zi
Comentează 0

Ambele proiecte au trecut cu 15 voturi pentru, 7 abțineri iar un consilier nu a participat la vot. Consilierii USR-PLUS au fost cei care s-au abținut de la a vota proiectele. 

Iată ordinea de zi a ședinței de astăzi: 

1. Proiect de hotărâre nr. 534/2021 privind aprobarea și acoperirea parțială a pierderilor induse de prestarea serviciului public de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice pentru populație în sistem centralizat și neacceptate în preț/tarif, înregistrate de operatorul SC CET Hidrocarburi SA Arad, în perioada ianuarie - decembrie 2020 - inițiativa primarului.

2. Proiect de hotărâre nr. 535/2021 privind rectificarea Bugetului General de venituri și cheltuieli al municipiului Arad pe anul 2021 - inițiativa primarului

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite