Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Să râzi? Să plângi? Parlamentarii PSD Căprar şi Tripa faţă cu minciunile şi cu pasajele

Personajele caricaturale propuse de PSD în Parlament continuă să producă un spectacol jalnic în presă. În loc să se ruşineze că timp de un an au promis finalizarea pasajului de la CET, care urma să se finalizeze ba în toamnă, ba primăvara, ba vara, deputaţii Căprar şi Tripa l-au luat sub braţ pe Ispravnic de la drumuri şi au descins pe şantier.

Să râzi? Să plângi? Parlamentarii PSD Căprar şi Tripa faţă cu minciunile şi cu pasajele
Comentează 0

A ieşit, în loc de conferinţă de presă, o bâlbâială plină de contradicţii, din care nu înţelegi decât că doi politruci au ieşit să facă o poză. Credem, după analiza corporală, că Tripa îi spunea lui Căprar „Dorele, fă-te că lucrezi” iar Ispravnic, uşor jenat, părea să spună „Şefu, ce fac dacă mă vede Fifor cu tine?!”.

În rest, şirul de contradicţii şi aberaţii debitate la faţa locului este incredibil. După ce Căprar şi PSD s-au bătut cu cărămida în piept că rezolvă ei cu pasajele, că au intervenit ei şi totul va fi bine, le avem gata în primăvară cel târziu, acum se miră că e politizat subiectul. Stimabililor parlamentari, aveţi atribuţii să finalizaţi investiţia? Dacă nu, ce căutaţi, ce aţi căutat de atâtea ori pe acolo? Dacă da, de ce căutaţi scuze? Şi ce scuze! Deputatul Căprar spune că... firma e prietenă cu administraţia locală, sugerând nu ştiu ce complot. O fi în mintea lor acelaşi grup infracţional care a vrut să îl suprime pe Dragnea? Mai aflăm că se aplică sancţiuni firmei, dar deputaţii mai spun că, acuma, ce mai contează încă 10 zile? Căprar se miră că pe şantier sunt vreo trei muncitori. S-or fi speriat poate de el, după ce a îmbrâncit jurnaliştii la Bucureşti şi a urlat la opoziţie?! Cine ştie... Dar parcă în toamnă era o firmă serioasă, sau...???

Deputatul Tripa, alt spectacol, cu umor involuntar. Deputatul care ne anunţa recent că a modificat cu un succes răsunător legea achiziţiilor publice declară cu nonşalanţă că se gândeşte el şi alţi colegi (din PSD) să modifice aceeaşi lege, să nu se mai facă matrapazlâcuri. Bravo Tripa! Şi dă-i şi luptă şi el cu firma respectivă.

Pe lângă toate aceste ziceri care au încurcat mai mult decât au lămurit lucrurile (oficialităţile şi firma declaraseră că în septembrie se cam finalizează lucrarea şi recepţia), pesediştii nu au considerat ridicol să se refere  şi la celălalt pasaj. Cică termenul de finalizare ar fi 2019. Fraţilor, pe ce lume trăiţi? V-a luat un an să faceţi un rest de pasaj (la CET) şi acum vă asumaţi că terminaţi într-un an pasajul din Micălaca?! Oare ce scuze o să mai inventaţi, pe cine o să mai daţi vina?

 


Scrie un comentariu

trimite