Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Ploi şi temperaturi scăzute în toate regiunile, lapoviţă şi ninsori la munte

ANM a actualizat previziunile, pe regiuni geografice, pentru următoarele săptămâni. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Ploi şi temperaturi scăzute în toate regiunile, lapoviţă şi ninsori la munte
Comentează 0

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI 

BANAT

Regimul termic va fi apropiat de cel normal în această perioadă din an, pe întreg intervalul de prognoză. În prima săptămână, valorile diurne vor avea variații de la o zi la alta. Valorile nocturne vor fi mai ridicate la începutul intervalului, apoi în scădere. În medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 20 de grade, mai mari până la 21...22 de grade în zilele de 3 și 13 octombrie, iar minimele vor crește de la 6 grade în prima noapte, la 10 grade în cea de-a doua, apoi vor oscila în jurul a 8 grade. Temporar, în perioadele 3-4 octombrie și 6-11 octombrie, va ploua, iar în restul timpului probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

CRIŞANA

Regimul termic va fi apropiat de cel normal în această perioadă din an, pe întreg intervalul de prognoză. În medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 19 de grade, ușor ridicate, până la 20...21 de grade, în zilele de 3 și 13 octombrie, iar minimele vor crește de la 6 grade în prima noapte, la 9 grade în cea de-a doua, apoi vor oscila în jurul a 8 grade. Probabilitatea de ploaie va crește începând cu data de 3 octombrie. Temporar, se pot cumula cantități de apă mai însemnate în intervalele 3-4 octombrie și 6-11 octombrie.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite