Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Procurorii arădeni au reținut 16 suspecți în dosarul traficului de migranți

Procurorii au dispus, în noaptea de joi spre vineri, reținerea pentru 24 de ore a 16 suspecți din 17 care au fost duși la DIICOT Arad pentru audieri, în urma celor 25 de percheziții care au avut loc în București și câteva județe în legătură cu traficul de migranți pe filiera Turcia-România-Ungaria.

Procurorii arădeni au reținut 16 suspecți în dosarul traficului de migranți
Comentează 0

Conform anchetatorilor arădeni, pe parcursul zilei de joi au fost duși la DIICOT Arad 17 suspecți din 20 identificați în gruparea infracțională care se ocupa de traficul de migranți către Spațiul Schengen, pentru că trei dintre aceștia nu au fost prinși.

Totuși, vineri dimineață, polițiștii au reușit să mai prindă în țară un susepct, astfel că mai sunt căutați doi dintre membrii identificați ai grupării.

Dintre cei 17 audiați, 16 au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentați judecătorilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de migranți.

Cercetările au fost extinse, pentru că există suspiciunea că gruparea este formată din mai multe persoane, care urmează să fie identificate.

CITEȘTE ȘI: Procurorii arădeni, despre traficanți: I-am urmărit șase luni, aduceau migranții prin Bulgaria și Serbia

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite