Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Priviți în ce hal arată DN7 în județ! Șoferii sunt revoltați și cer explicații companiei de drumuri

Șoferii care traversează DN7 au reclamat încă de la jumătatea lunii ianuarie starea de degradare a părții carosabile, distribuind fotografii pe rețelele de socializare, dar de atunci numărul gropilor s-a înmulțit, deși autoritățile susțin că s-au făcut reparații.

FOTO | Priviți în ce hal arată DN7 în județ! Șoferii sunt revoltați și cer explicații companiei de drumuri
Comentează 2

Se circulă foarte greu pe DN7, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din vestul țării. Numărul gropilor din asfalt a crescut considerabil în ultimele săptămâni, iar șoferii sunt disperați și distribuie fotografii pe Facebook, cerând explicații Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) .

Probleme mai mari sunt între Ilteu și Zam (foto), dar și între Arad și Lipova. Inclusiv la ieșirea din Arad spre localitatea Vladimirescu sunt multe gropi, deși aici au fost făcute mici reparații la sfârșitul lunii ianuarie.

Reprezentații secției regionale Timișoara a CNAIR (Direcția Regională de Drumuri și Poduri – DRDP) ne-au declarat că asfaltul a fost deteriorat din cauza condițiilor meteo și a traficului greu.

”Defecţiunile sub formă de gropi apărute la partea carosabilă pe DN 7 sunt cauzate de fenomenul de îngheț - dezgheț, coroborat cu traficul greu care tranzitează DN 7. Pentru remedierea acestora, S.D.N. Arad, subunitate a D.R.D.P. Timișoara, a inițiat lucrări de reparare a părții carosabile, cu mixtură stocabilă, urmând ca, în cel mai scurt timp, defecțiunile să fie în totalitate reparate. Menționăm că lucrările de acest gen efectuate pe timp de iarnă au caracter provizoriu, urmând ca acestea să fie remediate cu mixtură asfaltică caldă, imediat ce condițiile meteorologice permit execuția unor astfel de lucrări”, au precizat reprezentanții Biroului de presă.

DN7 are 158 de kilometri în județul Arad, iar reabilitarea acestei lungimi în perioada 2007-2009 a costat 54 de milioane de euro, garanția oferită de constructor expirând în 2013.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite