Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS

În cursul acestei săptămâni, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei din cadrul Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au continuat  activitățile cu caracter informativ-  preventiv cu  privire la  măsurile de  prevenire a pandemiei de COVID-19.

PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS
Comentează 0

Activitatea s-a desfășurat  în baza  planurilor de acțiune dispuse de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad  privind adoptarea în plan operațional a măsurilor preventive în vederea răspândirii virusului SARS-COV-2 și a reducerii efectelor asupra populației.

Polițiștii au dialogat cu persoanele care s-au aflat în mai multe societăți comerciale despre  modalitățile  de prevenire a infectării cu noul coronavirus, cuprinse în legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Având în vedere faptul că unii cetățeni au  afirmat că au avut în familie rude care au fost infectate cu virusul  SARS-COV-2 și deși s-au vindecat prezintă o teamă foarte mare cu privire la o eventuală reinfectare, recomandăm cetățenilor să manifeste echilibru emoțional, să analizeze obiectiv consecințele acestei boli și să aibă încredere în eficiența măsurilor luate de autorițăți în vederea  prevenirii  răspândirii acestei boli .

Activitatea s-a dorit a fi un îndemn la respectarea   regulilor  stabilite în această perioadă cu privire la portul măștii, distanțarea  fizică recomandată între persoane,  igiena mâinilor  precum și alte măsuri adoptate în această perioadă.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite