Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prefectura cere de la Rezervele de Stat materiale de construcţii pentru sinistraţii din comuna Brazii

Prefectura a anunţat, astăzi, că va solicita Administrației Naționale a Rezervelor de Stat o serie de materiale de construcţii pentru localnicii de la Brazii care au fost afectaţi de inundaţii.

Prefectura cere de la Rezervele de Stat materiale de construcţii pentru sinistraţii din comuna Brazii
Comentează 0

La solicitarea Primăriei comunei Brazii, dar și ca urmare a constatărilor efectuate în teren de Prefectul Județului Arad, Toth Csaba și a comisiei mixte de evaluare a pagubelor, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a adoptat astăzi o hotărâre prin care Instituția Prefectului – Județul Arad este abilitată să efectueze demersurile necesare pe lângă Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale în vederea alocării unui ajutor de urgență constând în materiale de construcții pentru repararea imobilelor avariate în mod sever de inundațiile produse în data de 25 iunie.

Necesarul întocmit de Primăria Brazii cuprinde: 10 tone de ciment, 30.000 buc. țiglă, 20 mc de lemn ecarisat și 100 mc BCA. La sosirea acestora, materialele vor fi predate administrației locale Brazii în vederea repartizării către beneficiarii finali, conform constatărilor efectuate la nivelul comitetului local pentru situații de urgență”, transmit reprezentanţii Prefecturii.

Sursa foto: Facebook Instituţia Prefectului - Judeţul Arad

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite