Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii care i-au prins pe tâlharii din trenul Arad-Timișoara, felicitați de Sindicatul Europol

Cei doi polițiști au reușit identificarea tâlharilor care au deposedat un pasager din tren de suma de 4.300 de lei. Astfel că, Sindicatul Europol a ținut să îi felicite pentru faptele pozitive și operativitatea dovedite. 

Polițiștii care i-au prins pe tâlharii din trenul Arad-Timișoara, felicitați de Sindicatul Europol
Comentează 0

Colegii noștri Petruț și Marius din cadrul Serviciului Poliție Transporturi Arad sunt cei care i-au prins pe tâlharii care deposedau de bani călătorii din trenurile de pe ruta Arad-Timișoara.

Chiar la sfârșitul lunii trecute un tânăr care călătorea de la Arad la Timișoara a fost deposedat în tren de suma de 4300 lei de către doi infractori care au reușit să fugă de îndată după ce au furat banii, unul sărind din tren, iar altul fugind de sub ochii șefului de tren.

Colegii noștri, în urma investigațiilor făcute, au reușit să-i identifice pe cei doi tâlhari recidiviști și să-i prindă, aceștia fiind acum arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată. Nu putem decât să-i felicităm pe colegi pentru modul în care au gestionat situația și au făcut ca ceilalți pasageri să poată călători în siguranță”
, se arată într-o postare a Sindicatului Europol.


Scrie un comentariu

trimite