Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr băut și-a omorât tatăl în accident cu VW la Socodor

Un tânăr băut și-a omorât tatăl în accident cu VW la Socodor
Comentează 4

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, șoferul unui VW, care conducea cu viteză excesivă prin centrul comunei Socodor, la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul în șanțul din dreapta șoselei, rostogolindu-se cu roțile-n sus și izbindu-se apoi de un copac.

În urma accidentului conducătorul auto și un pasager au reușit să iasă singuri din autoturism, însă pentru scoaterea celuilalt pasager a fost necesară intervenția Detașamentului de Pompieri Ineu - Garda de Intervenție nr.2 Chișineu-Criș, care a acționat cu un modul de descarcerare.

Din păcate cea de a treia persoană din autoturism a fost găsită de către pompieri moartă și Serviciul de Ambulanță nu a mai avut ce-i face, decât să constate decesul.

Poliția Rutieră Chișineu-Criș a rămas la această oră (3,30) să continue investigațiile, pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

În urma cercetărilor laborioase, efectuate cu hotărâre și determinare responsabil asumate de către Poliția Chișineu-Criș, s-a stabilit după îndelungi investigații (peste 12 ore) și folosindu-se o logistică impresionantă, la care și-au adus, desigur, aportul și următoarele servicii: SRI, SIE, FBI, CIA, MOSSAD și DND (Deutschenachrichtendienst), s-a identificat (și localizat)  șoferul autoturismului ca fiind un tânăr de 25 de ani din Socodor, ce fusese sub influența băuturilor alcoolice (0,40 la mie alcoolemie), iar victima accidentului, un bărbat de 48 de ani, era tatăl conducătorului auto !!! Ca atare, propunem ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, evidențierea Poliției Chișineu-Criș, pentru promptitudinea de care a dat dovadă în informarea cetățenilor!

Și respingem cu hotărâre orice aluzie răuvoitoare a gurilor rele, care insinuează, nici mai mult nici mai puțin, decât că s-ar fi intenționat "mușamalizarea" accidentului !!!

Vasile Zărăndan

Galerie foto (15)


Scrie un comentariu

trimite