Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Migrantul afgan care și-a înjunghiat mortal un conațional în Timișoara a fost capturat în Grecia

Afganul care a ucis un migrant și l-a rănit pe altul în zona Gării de Nord din Timișoara, în aprilie, a fost prins pe aeroportul din Atena, după ce a fost dat în urmărire internațională. Anunțul a fost făcut, la Timișoara, de către ministrul de Interne, Lucian Bode. 

Migrantul afgan care și-a înjunghiat mortal un conațional în Timișoara a fost capturat în Grecia
Comentează 0

Criminalul fusese dat în urmărire internațională de către autoritățile române, la scurt timp după atacul sângeros.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, anul acesta. În continuare, urmează a fi derulată procedura de predare, prin Ministerul Justiției. După aprobarea predării, o escortă a Poliției Române se va deplasa în Grecia, pentru a îl aduce în țară, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal. Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R”, a transmis IPJ Timiș.

Crima a avut loc luni, 19 aprilie, într-o parcare din apropierea Gării de Nord din Timișoara. Victimele, trei refugiați afgani, au intrat într-un conflict cu un alt grup, de 6 persoane, format tot din migranți. La un moment dat, unul dintre cei 6 i-a atacat pe cei trei și l-a lovit pe unul dintre ei, producându-i o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite