Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Costea, la un nou contract de management?

Se va analiza noul proiect de management al lui Bogdan Costea , manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici" Arad, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Arad. Pentru analizarea noului proiect de management, la nivelul autorităţii se înfiinţează o comisie de concurs. 

Bogdan Costea, la un nou contract de management?
Comentează 0

În vederea analizării noului proiect de management, managerul depune la sediul autorităţii noul proiect de management, în format letric şi în format electronic de tip PDF, pe suport CD sau DVD. Noul proiect de management trebuie întocmit conform cerințelor prevăzute în Caietul de obiective, aprobat de autoritate. Depunerea noului proiect de management se face personal.

Analizarea conformităţii proiectului de management cu cerinţele caietului de obiective se realizează prin stabilirea următorului calendar:    

a) 04.12.2023 – 29.12.2023 - perioada depunerii noului proiect de management de către manager;    

b) 03.01.2024 - 16.01.2024 - perioada de analiză a noului proiect de management - prima etapă;

c) 17.01.2024 - aducerea la cunoştinţa managerului, în scris, precum și aducerea la cunoștința publică, prin afişare la sediul instituţiei publice de cultură, al autorităţii care organizează concursul şi pe paginile de internet ale acestora, a notei obţinute în prima etapă. Managerul este declarat admis pentru susţinerea etapei a doua, dacă a obţinut în prima etapă nota minimă 7.

d) 18.01.2024 - susţinerea noului proiect de management - a doua etapă;    

 e) 19.01.2024 - aducerea la cunoștința managerului, în scris, precum și la cunoștința publică, prin afişare la sediul instituţiei publice de cultură, al autorităţii care organizează concursul şi pe paginile de internet ale acestora, a rezultatului concursului.

Managerul poate depune contestaţie asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea analizei noului proiect de management la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Municipiului Arad, în termen de 5 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţa acestuia a rezultatului concursului. 


Scrie un comentariu

trimite