Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Linie dreaptă pentru proiectarea tehnică a Complexului Matern-Pediatrie

Linie dreaptă pentru proiectarea tehnică a Complexului Matern-Pediatrie
Comentează 0

După decizia Consiliului Național de Evaluare a Contestațiilor, proiectarea tehnică a Complexului Matern-Pediatrie intră în linie dreaptă. Asta înseamnă că încă anul acesta, indiferent de câștigător, vom avea condițiile tehnice necesare implementării proiectului, cu atât mai mult cu cât companii cu experiență se întrec pentru serviciile de proiectare.

Complexul Matern-Pediatrie va trebui finalizat până în anul 2026. Asta înseamnă că toate etapele de elaborare a documentatiei tehnice și construire propriu-zisă trebuie să se desfășoare "pe repede înainte".

După cum v-am informat, nu doar firme românești sunt interesate în acest proces, ci și unele companii europene, atât în faza de proiectare tehnică cât și în cea de execuție a lucrărilor. Cum timpul este scurt, este necesară o bună corelare a proiectanților cu constructorii.

Ziua de 4 octombrie este termenul de depunere a documentației pentru cei care doresc să realizeze Planul Urbanistic Zonal aferent construirii Complexului Matern-Pediatrie. Doritorii sunt invitați de Consiliul Județean Arad să se informeze de la Direcția Tehnică a instituției.

Complexul Matern-Pediatrie este realizat de Consiliul Județean Arad, cu finanțare europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea proiectului este de 115 milioane de euro.


Scrie un comentariu

trimite