Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Județele din Nordul țării, îngropate sub zăpadă. Trafic de coșmar

Ninsorile abundente din Nordul țării din noaptea de miercuri spre joi au dus deja la blocaje și restricții în trafic. Se circulă în condiții de iarnă în județele Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj.

Județele din Nordul țării, îngropate sub zăpadă. Trafic de coșmar
Comentează 0

Viscolul şi ninsorile abundente s-au instalat în mai multe județe din Nordul ţării. În judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud mai mulți șoferi au rămas blocaţi în zăpadă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Maramureș, din cauza ninsorii abundente, s-a luat măsura restricționării traficului greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) pe DN18 – Pasul Gutâi, între localitățile Baia Sprie și Mara.

În Baia Mare, stratul de zăpadă s-a depus cu repeziciune, iar lipsa deszăpezirii dă peste cap circulația. Șoferii se plâng că administrația locală nu a intervenit încă nici pe arterele principale, dar situația cea mai neplăcută este în cartiere, pe străzile lăturalnice, potrivit ActualMM.ro.

Drumul Național 18B, la intrarea înspre Groși, este blocat. Din cele relatate de către cititorii ActualMM, se pare că sunt TIR-uri blocate și din această cauză nu pot trece nici mașinile mici. "Așa ceva nu credeam să văd în 2017! Suntem penibili! Dacă acuma suntem blocați, ce o să facem de le ninge o săptămână?!", se întreabă furios unul dintre șoferii blocați în această zonă. "Nu s-a intervenit cu deszăpezirea. Stăm de o oră aici", a scris un cititor blocat la Groși.

Probleme au fost şi în Cluj unde s-au produs mai multe accidente din cauza stratului gros de zăpadă de pe drumuri.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite