Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Invazie de fotbalisti sârbi la Arad

Invazie de fotbalisti sârbi la Arad
Comentează 0

A început de vineri . Prietenia româno-sârbească în domeniul fotbalului  a fost demonstrată în acest weekend cu vârf și-ndesat. În aceeași  după-amiază de vineri , trei echipe sîrbești  alături de alte două timișene ,de minifotbal ( old-boys), au fost invitate de alte două grupări de foști fotbaliști din Arad. La Polivalentă,  trupa adunată de Gyuri Vaczi  a dat piept cu o selectionată din Belgrad, una din Zrenjanin și o alta din Timișoara.

Un alt triunghiular de old-boys s-a desfășurat în aceeași după –amiază la Sala de sport a Colegiului Național Preparandia ”Dimitrie Țichindeal”, în care s-au duelat o altă selecționată arădeană , mult mai în vîrstă decât cea de la Polivalentă, una din Grebenac , Serbia și o alta din Șag – Timiș, cele trei, de multă vreme prietene și la bine si la rău.

În fine, la Turneul  ”Cupa de Crăciun”,de copii, organizat de clubul Atletico, tot la Polivalentă , au fost prezente pe  lângă multe alte formații și patru din Serbia, una din Varsac și alte trei  din Belgrad.

Dacă la  întâlnirile de old-boys, rezultatele de pe teren au contat mai putin, reprizele a III-a au fost mult mai spectaculoase.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite