Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere, la sfârșit de săptămână

Mai mulți șoferi arădeni au fost prinși încălcând legea în trafic, în weekendul ce tocmai s-a încheiat.

Infracțiuni rutiere, la sfârșit de săptămână
Comentează 0

Polițiștii orașului Lipova au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 27 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism în localitate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 43 de ani, din județul Ilfov, a fost depistat de polițiștii din Pecica, în timp ce conducea un autotren, în localitate. Testarea acestuia a indicat o îmbibație alcoolică de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a fost depistat, de polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț, un bărbat de 48 de ani, din Hălmăgel, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/F, în localitatea de domiciliu.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu, un bărbat de 47 de ani, din Tauț, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Minișel.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere, a fost depistat, de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Zerind.

În afara localității Avram Iancu, pe D.N. 79/A, polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism având dreptu de a conduce suspendat.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.


Scrie un comentariu

trimite