Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Igor Dodon, despre cumnatul său care mânca un document când au intrat procurorii în casă: „Poate fi explicat prin emoțiile unui om”

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că Petru Merineanu, cumnatul său, care a fost prin mâncând o chitanță în momentul perchezițiilor de la domiciliul său, a făcut asta pentru că a fost cuprins de „emoții” după ce, recent întors acasă din străinătate, s-a trezit la 7 dimineața cu mascații la ușă, care i-au speriat copilul.

Igor Dodon, despre cumnatul său care mânca un document când au intrat procurorii în casă: „Poate fi explicat prin emoțiile unui om”
Comentează 0

„Perchezițiile la cumnatul meu, Petru Merineanu. Dânsul, care a muncit peste 20 de ani în afara țării, chiar a crezut că diaspora este așteptată cu brațele deschise acasă. A vândut apartamentul din Moscova, declarând banii oficial la intrarea în țară și a hotărât să lanseze o afacere în satul lui natal, Molovata Veche, creând astfel câteva zeci de locuri de muncă. Incidentul cu recipisa, mai puțin plăcut, dar atât de mediatizat în presă, poate fi explicat prin emoțiile unui om, care revine acasă de peste hotare și se trezește la 7 dimineața cu mascații sub ușă, care îi sperie copilul”, a scris fostul președinte, joi, pe Facebook.

 

Citește mai mult AICI. 


Scrie un comentariu

trimite