Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Iepurașii puși într-un țarc în fața Primăriei Arad, uciși de câinii vagabonzi

Câțiva iepurași care au fost puși în fața Primăriei Arad în preajma sărbătorilor au fost găsiți morți, miercuri, iar un martor a postat fotografii de Facebook, afirmând că iepurașii au fost atacați de câini vagabonzi, în cursul nopții, pentru că nu ar fi fost păziți. Fotografia a stârnit un val de reacții pe rețeaua de socializare, arădenii cerând să fie găsiți vinovații, scrie News.ro.

FOTO | Iepurașii puși într-un țarc în fața Primăriei Arad, uciși de câinii vagabonzi
Comentează 1

Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură au orgaizat, în perioada 6 – 18 aprilie, Târgul de Primăvară, în fața Primăriei, unde au fost instalate căsuțe pentru comercianți, dar și un țarc cu iepurași, pentru a fi admirați de copii în preajma sărbătorilor.

Miercuri dimineață, iepurașii au fost găsiți morți, iar un martor a postat pe Facebook fotografii, afirmând că au fost lăsați să înghețe de frig și să fie atacați de câini.

”Trebuie să vadă lumea şi partea rea, nu doar cea bună a acestei idei, de a aduce iepuraşii în fața primăriei! Inadmisibil aşa ceva! Înțelegem că s-au făcut amenajări pentru sărbătorile pascale cu toate decorațiunile, dar până la bietele animăluțe! Sunt nişte ființe înocente, de ce trebuie să stea în fața primăriei în ploaie? Pe lângă faptul că sunt maltratați de copii (în sensul că sunt mângâiați zilnic de sute de ori), acum noaptea în jurul orei 4:00 eram în trecere pe acolo și am zărit iepuraşi. Ghiciți ce? Erau încolțiți de patru câini ai străzii care lătrau la ei. Am mers acolo şi am alungat câinii, dar din păcate câinii au sărit peste gardul care proteja iepuraşii", a scris arădeanul Florian Lile.

Tânărul susține că erau opt iepuri, iar ”doi erau înghesuiți într-un colț, speriați, unul era muşcat de coloana vertebrală, nemaiputându-se deplasa, iar cinci erau omorâți de câinii străzii”.

CITEȘTE CONTINUAREA PE NEWS.RO

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite