Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

I-a plăcut atât de mult în carantină încât a trebuit să fie evacuat cu forţa; vezi unde s-a întâmplat

În timp ce alții fug de carantină şi izolare, un vasluian nu vroia să părăsească un centru de carantină nici după 14 zile și a fost evacuat cu ajutorul forţelor de ordine, scrie comisarul.ro, care citează Agerpres.

I-a plăcut atât de mult în carantină încât a trebuit să fie evacuat cu forţa; vezi unde s-a întâmplat
Comentează 0

Potrivit DSP, bărbatul, care iniţial a acceptat cu reticenţă plasarea în carantină instituţionalizată la reîntoarcerea în ţară şi a ameninţat autorităţile că le va face plângere plângere penală dacă iau o astfel de măsură în cazul său, a ajuns să nu mai vrea să plece din centru la expirarea perioadei de carantină stabilită de cadrele medicale.

„Persoana nu prezenta simptomele specifice infectării cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a decis că poate părăsi spaţiul de carantină. Persoana a refuzat să părăsească locul în care stătuse în carantină pentru o perioadă de 14 zile şi am solicitat intervenţia forţelor de ordine pentru evacuarea sa. În final, după unele discuţii, persoana a fost de acord să meargă la domiciliu”, a declarat pentru AGERPRES, directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Intraţi aici pentru detalii: https://www.comisarul.ro/articol/frate-ce-au-in-gena-oamenii-astia-caz-incredibil-l_1082747.html

Fotografia are rol ilustrativ


Scrie un comentariu

trimite