Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Guvernul PSD nu dă doi bani pe viața românilor. Miniștrii incompetenți, directori incompetenți și o Românie fără autostrăzi!

Guvernul PSD nu dă doi bani pe viața românilor. Miniștrii incompetenți, directori incompetenți și o Românie fără autostrăzi!
Comentează 0

În programul de guvernare al PSD se promitea că se vor construi sute de kilometri de autostrăzi. Dar situația actuală arată altceva, autostrăzile nu vor fi construite din cauza guvernanților, ai celor care conduc astăzi România. Motivul este unul destul de simplu, lipsa fortei de muncă. Măsurile fiscale adoptate de guvernul PSD și salariile mici fac ca majoritatea constructorilor să aleagă drumul străinătății, nu au nicio motivație să lureze în România. Aceștia lucrează în vestul Europei pe bani mai mulţi sau aleg alte meserii. Firmele care au contractat lucrările pentru construirea de autostrăzi nu au muncitori cu care să-și ducă la bun sfârșit proiectele.

În schimb guvernul PSD ridică din umeri și continuă să facă promisiuni aberante, gen construire de nu mai puțin de 150 de kilometri de autostradă în următorul an. Dar din păcate guvernanții nu găsesc nici o soluție mulțumindu-se să arate cu degetul către firmele constructoare. Anul acesta s-au construit mai puțin de 30 de kilometri de autostradă.

Prima vizită de lucru a noului ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a avut loc pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva, dar cu siguranță nimic nu se va schimba.

Directorul de la DRDP Timișoara Cristian Ispravnic, numit politic de către PSD, se ascunde de ministru. Chiar dacă ar fi vizibil nu ar avea ce să zică legat de acest subiect, nefiind de meserie.

Lazăr Pană


Scrie un comentariu

trimite