Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grav ACCIDENT în Caraș Severin. Plan ROȘU de intervenție. Cel puțin șase victime - IMAGINI ȘOCANTE

Grav accident în Caraș-Severin. S-a activat planul roșu de intervenție! Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz. În urma impactului au rezultat 6 victime. Un om a murit, două persoane sunt în stare critică, iar alte două prezintă politraumatisme, potrivit Agerpres.

Grav ACCIDENT în Caraș Severin. Plan ROȘU de intervenție. Cel puțin șase victime - IMAGINI ȘOCANTE
Comentează 0

La această oră, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță, pompieri, polițiști și angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

UPDATE: O persoană a decedat, două sunt în stare critică, iar alte două prezintă politraumatisme, în urma accidentului produs vineri dimineaţa, pe DN 58B, pe raza oraşului Bocşa.

"Sunt două autovehicule implicate în accident, un microbuz şi un autoturism care s-au ciocnit frontal. Şoferul furgonului a decedat, ceilalţi fiind răniţi şi transportaţi la spital. Circulaţia în zonă a fost blocată", a declarat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Persoanele implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, două dintre ele fiind în stare critică.

"Tinerii au vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani. Doi sunt în comă, în stare critică, iar alţi doi prezintă politraumatisme. Şoferul de pe maşina de panificaţie este decedat", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Diana Tobă.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite