Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipele de copii de la UTA au ieșit la aer

”Un meci în aer liber și, mai ales, cu adversari mai în vârstă, face cât trei antrenamente în sală” au fost cuvintele antrenorului Diarra Abdloulaye, de la grupa  UTA 2008 , ieri pe stadionul Șega.

Echipele de copii de la UTA au ieșit la aer
Comentează 0

A fost prima ieșire în aer liber a lui Contra, Berar, Leș, Popa Leca Andrei împreună cu ceilalți coechipieri ai lor. Într-un meci de pregătire, UTA 2008 a întâlnit pe UTA 2007, antrenată de prof. Cristian Țigan, arbitrii fiind cei doi antrenori. Atât cât i-au ținut puterile , elevii lui Diarra au rezistat  adversarilor mai bine dotați fizic, iar pentru a prelungi pofta de joc a celor doup echipe ,mai ales că timpul frumos a permis acest lucru,  cei doi antrenori au mai prelungit meciul cu o repriză, efortul fizic lăsând amprente pe tinerii jucători din teren.

În deschiderea acestui meci echipa UTA U17  , pregătită de Mircea Aslău și Mihai Petcut , a remizat, 1-1  în partida susținută împotriva echipei similare din  Szeged ( Ungaria), antrenor prof. Ion Pătrașcu.

Și tot pe acest teren , pe jumătatea liberă , în paralel cu meciul echipelor  2008 și 2007, o altă grupă , cea cu jucători născuți în 2006 și-a desfășurat nestingherită antrenamentul sub comanda fostului căpitan de echipă de la UTA, Sorin Botiș.

Deci, poftă de muncă este, interes este , rezultate să fie!

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite