Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi polițiști au fost bătuți la Buteni. Bătăușii au ajuns în arest

Doi polițiști din Sebiș au fost agresați după ce au intervenit la un caz de tulburare a liniștii publice, practic au fost loviți două persoane de etnie rromă din Buteni. Totul s-a petrecut după ce mai multe persoane au perturbat liniștea ascultând muzică la maxim și făcând scandal pe o stradă din localitate. Deși au încercat imobilizarea unuia dintre cei recalcitranți cu cătușe, polițiștii au fost agresați fizic cu mai multe lovituri de pumni și picioare. 

Doi polițiști au fost bătuți la Buteni. Bătăușii au ajuns în arest
Comentează 1

Astfel, la data de 15.08.2023 a fost înregistrat dosar penal în care, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ efectuează cercetări faţă de suspecţii B.F.E, persoană fizică, cetăţean român, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi faţă de inculpatul B.F, persoană fizică, cetăţean român, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj. În fapt, s-a reţinut că, infracţiunile menţionate au fost comise, în data de 15.08.2023, în intervalul orar 22:00-23:00, în timp ce inculpaţii BFE şi BF se aflau în localitatea Buteni, în dreptul imobilului cu nr.administrativ 474, pe carosabil, şi care, au agresat fizic pe agenţii de poliție M.D şi I.M din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Sebiș aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiindu-le cauzate leziuni care necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată proferând amenințări cu moartea la adresa celor doi agenți de poliție, şi executând gesturi ameninţătoare faţă de aceştia, cauzându-le astfel o stare de temere.

În dosarul penal mai sus menţionat la data de 15.08.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de cei doi suspecţi pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor anterior menţionate urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gurahonţ cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. În prezenta cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Scrie un comentariu

trimite