Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cristi Todea la prima conferință de presă premergătoare unui meci de pe teren propriu

Cristi Todea la prima conferință de presă premergătoare unui meci de pe teren propriu
Comentează 0


Întâlnirea de ieri cu reprezentanții presei a debutat cu declarația clișeu a majorității antrenorilor:” Ne așteaptă un meci greu” completată cu ” echipa adversă are mulți jucători tineri și cu valoare în compartimentul ofensiv”, dar ” sperăm să câștigăm duminică la Șiria”.
Cristii Todea a fost echilibrat în declarațiile de joi, gândește înainte de a arunca răspunsurile, nu are glume  cu ziariștii, este preventiv să nu cadă în vreo  capcană pusă de jurnaliști.
” Nu ne deranjează schimbarea frecventă a orei de disputare a meciurilor, avem jucători cu experiență în lot care se pot adapta ușor , chiar dacă jucăm într-o etapă de la 12 sau în alta de la 15 sau 11.”
”Victoria din Cupa României de miercuri a reprezentat o gură de oxigen pentru jucătoi și un întăritor pentru moralul lor. Pentru  un antrenor contează foarte mult rezultatele, iar pentru a le obține , trebuie nu numai să muncim mult , ci și să ne respectăm reciproc, iar eu simt că există până acum acest lucru”, a mai declarat Todea
Cristi Todea speră că televizarea acestei partide de către un post național să aibă un efect mobilizator pentru cei care vor intra în teren ( meciul va fi televizat de Digi sport , duminică  de la 15,30).
În final , antrenorul UTA-ei a declarat că dorește să  implementeze în vestiar atmosfera care ar trebui să fie caracteristică într-un club ce poartă denumirea de UTA, iar în ceea ce privește lista jucătorilor la care s-a renunțat, Todea crede că unul sau doi ( fără să dea nume) ar mai putea fi utili actualului lot

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite