Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul de la azil, condamnat la închisoare

Criminalul de la Centrul de Îngrijire Vârstnici, situat pe strada Bodrogului, a fost condamnat la șapte ani de închisore. Un bărbat de 71 de ani a fost ucis de colegul de cameră, în vârstă de 65 de ani, care l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Bărbatul a murit la spital. 

Criminalul de la azil, condamnat la închisoare
Comentează 0

Tribunalul Arad: „condamnă pe inculpatul G.S.I la pedeapsa de 7 (şapte) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În temeiul dispoziţiilor art. 399 alin. 1 Cod procedura penală menţine măsura controlului judiciar luată faţă de inculpat. În temeiul dispoziţiilor art. 188 alin. 1 teza finală Cod penal şi art. 66 alin. 1 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării următoarelor drepturi prevăzute de art. 66 lit. a) şi b) Cod penal, pe o perioadă de 5 (cinci) ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală sau a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate: - dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; - dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat”. 

Instanța mai dispune confiscarea specială a cuţitului cu lama de 15 cm şi mâner de culoare neagră.

Crima a avut loc în septembrie 2023, iar sentința pronunțată de magistrații Tribunalului Arad poate fi contestată în timp de zece zile de la comunicare.


Scrie un comentariu

trimite