Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozmin Gușă: PSD a dispărut azi din istorie. A devenit partid pe persoană fizică

Cozmin Gușă a făcut o analiză în trei puncte a Congresului PSD. Consultatul politic consideră că Liviu Dragnea și-a fixat deja următoarea țintă pe termen scurt după legile justiției, și anume executarea SRI-ului și a șefului acestei instituții. Gușă mai spune că în cele din urmă și președintele Iohannis va fi suspendat.

Cozmin Gușă: PSD a dispărut azi din istorie. A devenit partid pe persoană fizică
Comentează 0

Cozmin Gușă și-a început analiza prin a face o glumă, spunând că are un soi de veselie poate că din cauză că a văzut multă prostie la congresul PSD.

Consultantul politic a tras trei concluzii după congresul PSD. 

Cozmin Gușă a spus că Liviu Dragnea s-a arătat un adevărat îndrăgostit la Congres și trebuie să ne așteptăm la diverse gesturi de bărbăție, adică nu mai e Daddy, e macho man. Vă dați seama cum va acționa de acum înainte acest fecior bătrân care a ajuns să-și prezinte viața personală? Pe lângă Daddy in love, am mai descoperit că Daddy este și agramat.

Am urmărit discursul lui nu chiar tot, și pentru faptul că a citit discursul, dar l-a și interpretat prost mi-a dat această senzație că ar fi agramat, care este la pachet cu acest machomism, ne generează îngrijorări.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite