Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consulul Germaniei din Timișoara în vizită la DRW Arad

Consulul Germaniei din Timișoara în vizită la DRW Arad
Comentează 0

În seara zilei de ieri, 21 Martie 2017, la Hotel Continental Forum din Arad, a avut loc prima întâlnire lunară a membrilor Asociației Economice Germano-Române D.R.W. Arad de după alegerile care au avut loc în luna Februarie, întâlnire ce a avut parte și de un invitat special, în persoana domnului Rolf Maruhn, Consulul Republicii Federale Germania la Timișoara.

Ordinea de zi a întâlnirii a fost una consistentă, discutându-se despre proiectele aflate în desfășurare, cum ar fi sistemul dual de pregătire profesională și prezența la evenimentele specifice domeniului învățământului organizate pe plan local: Săptămâna Meseriilor la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, EDU2JOB – târgul educației, etc, informații prezentate de către Lolita Mallinger; dar și despre alte noi propuneri supuse dezbaterii de către membri ai asociației, printre care menționăm:

  • Proiectul Electricitate și gaz, propus de către Bernd Boese, CEO Astra Rail Industries, prin care companiile membre DRW, dar și angajați ai acestora se pot asocia în scopul achiziției de electricitate și gaz din noua piață liberă a energiei, beneficiind astfel de prețuri mai convenabile cu până la 20%.
  • Proiectul Producție și Excelență Operațională în România, propus de către Alexander Weiss, CEO Oechsler România, prin care se va organiza un cerc de lucru cu companii din industria de producție care doresc să își îmbunătățească eficiența, să implementeze noi tehnologii, etc.
  • Propunerea inițiată de către Waldemar Steimer, președintele asociației, în ceea ce privește utilizarea noilor tehnologii și metode de comunicare avansate pentru luarea deciziilor în DRW Arad.
  • Proiectul privind dezvoltarea unui nou website modern, la standarde 2017, al asociației, prezentat de către Marius Porcolean, CEO Scorpius Works.
  • Propunerea organizării unor întâlniri lunare ale membrilor asociației în cadru informal, la care să se socializeze și să se discute liber, prezentată de către Johann Henger, fondator JOHANN Consult.

De asemenea, și domnul consul Rolf Maruhn a ținut un discurs referitor la proiectele în care este implicată DRW Arad, pe care instituția reprezentată de acesta le susține, dar și la evenimentele organizate de Consulat sau în care acesta este partener.

Seara s-a încheiat cu prezentarea unor membri noi ai asociației, urmată de o sesiune de socializare cu un bufet suedez și băuturi răcoritoare, prin care membrii să se poată cunoaște mai bine și, de ce nu, să pună bazele unor noi colaborări.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații referitoare la activitățile DRW Arad, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/DRW.Arad.1994 sau site-ul: www.drw.ro

 

 

Marius Porcolean

Membru Consiliu Director

Responsabil Marketing

Tel: 0755 212 838

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite