Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comisia de competitii AJF Arad: Comunicat Cupa Firmelor si Institutiilor

Comisia de competitii AJF Arad: Comunicat Cupa Firmelor si Institutiilor
Comentează 0

Asociația Județeană de Fotbal Arad, împreună cu partenerii săi, Consiliul Județean Arad, Primăria Arad și Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad, organizeză o serie de competiții fotbalistice dedicate unui spectru cât mai larg din populația județului, sub genericul ARAD – 120 de ani de fotbal în România, marcându-se, astfel, o cifră jubiliară de la prima partidă oficială de fotbal disputată în țara noastră.

În acest context, în perioada mai-iunie se va desfășura Cupa firmelor și Cupa instituțiilor, adresată tuturor firmelor și instituțiilor din județ, cu scopul regăsirii plăcerii de a practica sportul rege. Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic ȘEGA Arad (anexa 1 regulament, anexa 2 tabel înscriere).

Responsabili de proiect sunt: lector universitar dr. Gabriel MARCONI (manager de proiect – Cupa firmelor, tel. 0722319391) și Ionel IOVESCU (reprezentant AJF – Cupa instituțiilor, tel. 0726289692).

Inscrierile se fac până în data de 26 aprilie 2019 la adresa de mail: office@ajfarad.ro, la nr. de fax 0257-256762 (A.J.F. Arad) sau la sediul A.J.F. Arad. Taxa de înscriere este de 500 lei/echipă (din care se asigură terenul de joc, asistenţă medicală, arbitraj şi premiere). Fiecare echipă va disputa cel puțin 3 partide iar echipele câștigătoare vor fi premiate cu diplome, cupe și medalii.

Mai multe detalii adresa de faceebook AJF Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite