Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Carambol în Grădişte: - Să se anuleze sau nu permisele pensionarilor?

Carambol în Grădişte: - Să se anuleze sau nu permisele pensionarilor?
Comentează 21

În seara zilei de marţi, 21 februarie, în jurul orei 18,30, conducătorul unui Opel ce oprise la semaforul de lângă supermarketul Praktiker de pe str Petru Rareş, s-a pomenit că este lovit în partea din spate a maşinii de către un VW care, în condiţiile unui carosabil umed, nu păstrase o distanţă corespunzătoare.

Şi-n timp ce primiii doi şoferi problematizau asupra necesarei prudenţe în condus pe vreme de ploaie, din spate a venit imperturbabil un Froduleţ condus de către un arădean trecut binişor de 70 de ani şi care a intrat cu toată forţa senectuţii sale în Volkswagen, proiectându-l în stâlpul de fier al semaforului.

Din nefericire, pasagera de pe scaunul din dreapta al Fordului, soţia pensionarului (o femeie în vârstă de 54 de ani), a fost izbită în urma şocului cu fruntea de parbriz.

Victima a fost preluată imediat de un echipaj SMURD, Poliţia Rutieră a rămas să efectueze măsurătorile specifice iar eu revin cu o mai veche (şi retorică) întrebare: oare nu ar fi mai cinstit ca, la împlinirea minunatei vârste de 70 de ani, cu toţii, bărbaţi şi femei deopotrivă, să predăm de bună voie permisele de conducere şi să devenim onorabili pietoni?!  

Vasile Zărăndan

Galerie foto (20)


Scrie un comentariu

trimite