Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când va exploda ,,bomba cu ceas care ticăie'' de la Justiție

Cine a intrat în arhiva care ascunde secretele magistraților? Asta este întrebarea la care încearcă să răspundă Comisia care a fost înfiinţată în septembrie 2017 de către Parlament. După o lungă perioadă de pauză, Comisia SIPA se reuneşte din nou marţi, iar printre cei chemaţi la audieri se numără judecătorul Cristi Danileţ, fost membru în comisiile de inventariere, şi Valentin Ignuţă, preşedintele comisiei de inventariere, potrivit news.ro

Când va exploda ,,bomba cu ceas care ticăie'' de la Justiție
Comentează 0

La şedinţă au fost chemaţi pentru audieri Andreea Iurea, fost membru în comisiile de inventariere, judecătorul Cristian Danileţ, fost consilier al ministrului Justiţiei şi fost membru în comisiile de inventariere, Cătălin Zlotea, subofiţer operativ ANP, Florin Teodor Andronache, angajat SRI şi Valentin Gigi Ignuţă, preşedintele comisiei de inventariere. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, declara în luna octombrie a anului trecut, în faţa comisiei de anchetă privind arhiva SIPA, că a fost avertizat când a fost numit în funcţie că la minister există o bombă cu ceas care ticăie şi că ea se numeşte arhiva SIPA. 


Scrie un comentariu

trimite