Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bucuraţi-vă: Marcel Urban a...demisionat!

După eşecul din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de Baschet Feminin, în faţa Universităăţii Cluj, preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad, Marcel Urban a decis să accepte cererile unora din aşa zişii "suporteri" ai echipei, şi să demisioneze! "O decizie grea, dar naturală, câtă vreme mi-o cer susţinătorii echipei".

Bucuraţi-vă: Marcel Urban a...demisionat!
Comentează 8

..............................................................................

Viaţa bate filmul!

Ce v-aţi mai bucura să fie reală ştirea ŞACALILOR....Fără să vă gândiţi o clipă măcar la acel gest făcut de Urban şi Moraru la conferinţa de presă din urmă cu ceva vreme când dădeau echipa oricui vroia. Nimeni, dar nimeni, nu s-a sinchisit să dea un nenorocit de telefon să se intereseze măcar de condiţii. Care nici nu existau. Cereai şi ţi s-ar fi dat.

Au fost momente când echipa asta era la un pas de dispariţie. Şi nimeni nu a făcut nimic. Numai acei "nenorociţi, huligani, trădători, oameni de nimic, incapabili, hoţi" cum sunt catalogaţi cei doi de mai devreme s-au încăpăţânat. Pentru că ei iubesc baschetul. Cum o fac acei puţini suporteri care mai vin la meciuri. Şi care merită respect total.  

Aradul nu mai iubeşte sportul, şi mă refer la conducători, ci şi la cetăţeni. Are "susţinători" doar pe net, care se ascund în spatele unor pseudonime jalnice şi dau din taste fără nici o noimă, fără să gestioneze creierul, ci doar să turuie la nesfârşit gânduri...negândite. 

Să-i dăm naibii afară pe Urban şi Moraru! Să plece! Nu mai e nevoie de ei!...Dar, stai...ce se alege după. PRAFUL băh băieţi. Pierdem cea mai performantă echipă din istoria Aradului, pentru că nimeni nu vrea să o preia şi să o facă şi mai bună. 

De vorbit suntem toţi buni. Teoria ne e la îndemână tot timpul. Practica ne omoară.

Aşa că dacă tot vă umblă gura ca...dosul, fără să aveţi vreo soluţie viabilă, lăsaţi proiectele altora, care de bine de rău, cu buzunarele goale, mai încearcă câte ceva. Pentru noi ăştia, suporterii încuiaţi la minte, care, cică nu vedem "realitatea". Ba o vedem băh, şi chiar o înţelegem.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite