Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bilanţ pozitiv şi pe 2016 pentru UVVG ProVolei Arad

Bilanţ pozitiv şi pe 2016 pentru UVVG ProVolei Arad
Comentează 0

La final de an bilanţul celor de la UVVG ProVole Arad arată bine.

"A fost un  an plin cu bucurii și satisfacții dar mai ales cu multă, multă muncă din partea sportivilor și a antrenorilor.
CS ProVolei Arad continuă tradiția rezultatelor bune obținute în anii anteriori la volei pe plajă în primul rînd apoi la volei. La volei pe plajă sportivii noștri s-au numărat printre protagoniștii întrecerii la CN care s-a desfășurat la București: clubul nostru a participat la Campionatele Naționale de speranțe, cadeți și juniori cu echipe de băieți, rezultatele fiind clasarea pe locurile 2 – perechea Katona Tihamer-Rodina Sergiu la cadeți și juniori, locul 2 la cadete – perechea Șandru Amalia/Telian Diana, locul 3 la cadeți – perechea Csiszar Balazs – Toader Darie. 

Nu pot să nu amintesc că în cei 11 ani de existență ai clubului sportivii noștri au obținut la volei pe plajă 1 titlu balcanic, 5 titluri naționale, 9 titluri de vicecampioni naționali și 2 loc 3 la CNVP. Sunt rezultate cu care ne mîndrim, sunt rezultate care plasează municipiul Arad într-o veritabilă capitală a voleiului pe plajă românesc.

În ceea ce privește voleiul de sală  politica clubului nostru a fost și rămîne aceea de a juca cu sportivi proveniți din pepiniera proprie în primul rînd pentru că am considerat că așa este normal fiind vorba de proiecte câștigate cu bani publici din partea contribuabilor arădeni mi s-a părut normal ca banii să se întoarcă spre copiii noștri. Avînd în vedere tinerețea sportivilor noștri, majoritatea sportivilor angrenați în competiții oficiale sunt încă juniori, putem afirma că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor: locul 3 la categoria juniori, 3 victorii și 2 înfrîngeri și locul 5 la seniori în liga secundă de volei masculin cu 2 victorii și 5 înfrîngeri. Trebuie subliniate două aspecte însă: o parte din jucătorii de la juniori formează grosul echipei și la seniori în ultimii 2 ani și al doilea aspect: avem continuitate de 6 ani în CN de junori și de 9 ani în CN de seniori. Ori din acest punct de vedere începem să avem tradiție.
Începând cu actuala ediție de campionat, avem și o echipă de volei fete care activează în Divizia A2. 

Obiectivele noastre de viitor includ continuitate la băieți atât la juniori cât și la seniori și senioare. 
Nu putem omite de asemenea pregătirea competițională a sportivilor care nu sunt legitimați sau sunt în curs de legitimare: aceștia participă la diverse competiții în țară și străinătate în scopul de a-și îmbogăți experiența competițională, dar și de a-și testa abilitățile dobândite în cadrul antrenamentelor", spune preşedintele clubului Radu Sabău.


Alături de colaboratorii si de la UVVG ProVolei, Sabău propune o serie de nume despre care, dacă nu am auzit până acum, cu siguranţă vom auzi de acum încolo:

FETE: Fechete Briana, Bucșa Melania, Vușcan Iasmina, Băieș Carla, Meșter Alexandra, Don Denisa, Titică Otilia, Junc Bianca, Pamfil Rebeca, Pătruț Alexia, Lada Francesca, Zimbru Eliza, Herlo Mara, Ghid Raluca, Mercea Diana, Fehervary Oana, Alda Riana, Bălaș Amalia, Dumele Carina, Tanasz Denisa, Cselenyi Raluca, Lazăr Nicola, Nisa Lorena, Cosma Alexia, Trocin Carla, Gorgan Maria

BĂIEȚI: Muscă Dragoș, Nădăban Bogdan, Gherheș Laurențiu, Stoian Sașa, Lazău Bogdan, Dan Vlad, Gubanyi Carol, Burtea Mihai, Hărduț Dennys, Alexiuc Vlad, Mathiu Alexandru, Sîrboiu Sebastian, Ștefănescu Vlad, Răpsigan Rareș, Ciubotariu Alexandru, Creța Patric, Mihălescu Daniel

"Gîndurile noastre de mulțumire se îndreaptă și spre CJ Arad - președinte Cionca Iustin și dl consilier Moșneag Ovidiu, dar și spre CCJA – director Sinaci Dorel Ionel, care ne-au sprijinit financiar și în acest an. Și nu în ultimul rând mulțumim aleșilor locali, Primăriei municipiului Arad în frunte cu domnul Primar Gheorghe Falcă și doamnei Daniela Pădurean Andreica – directoarea CMC Arad. De asemenea urări de bine și sănătate domnului consilier Caius Parpală care ne-a sprijinit în ultimul timp. Mulțumesc părinților, părinților care își fac timp pentru sănătatea și relaxarea copiilor lor, părinților care conștientizează că o minte sănătoasă are nevoie de un trup sănătos. Aplauze pentru părinții dv. Iar la sfîrșit mulțumesc tuturor sportivilor pentru abnegația și rîvna de care dau dovadă la antrenamente și competiții în tot timpul anului", a mai spus Radu Sabău.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite